Kuvia Velo-city Ljubljanan konferenssista

Velo-City Ljubljana -jälkikonferenssi torstaina 27.10. klo 9.00–11.30.

26.10.2022 klo 09:00 11:30

Tervetuloa pureskelemaan parhaat palat tämän vuoden 2022 Velo-city -konferenssista lisättynä kattauksella sovelluskohteita ja esimerkkejä Suomesta!

Ljubljanan Velo-cityssä oli kesäkuussa iso joukko suomalaisia pyöräilyn edistämisen asiantuntijoita. Tämän innostavan porukan voimin jaamme Velo-Cityn kuulumiset ja kokemukset kaikille pyöräilyn edistäjille Suomessa Velo-City Ljubljana -jälkikonferenssissa. Tule kuulemaan innostavia esimerkkejä maailmalta ja pohtimaan yhdessä, kuinka voisimme hyödyntää ja soveltaa näitä hyväksi koettuja toimintamalleja myös Suomessa.

Tilaisuus järjestetään Helsingin Kalasatamassa Työpajankatu 8 ja mukaan mahtuu 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. Lähetämme linkin tilaisuuteen viikkoa ennen järjestämisajankohtaa. 

Ohjelma: 

  • Martti Tulenheimo: Terveiset Ljubljanasta: kaupunkitilan tasapuolinen jakaminen
  • Sanna Ojajärvi: Tulkintoja inklusiivisesta infrastruktuurista
  • Mette Granberg: Berliinin katukartoitus: minkälaiset pyöräväylät houkuttelevat lisää pyöräilijöitä
  • Oskari Kaupinmäki: Pyöräliikenteen kasvun tavoite: minkälaista suunnittelua tarvitaan
  • Antti Takkunen: Miten talvihoito voisi hyötyä kaupunkitilan uudelleenjakamisesta?
  • Henna Hovi: Paikalliskatujen kehittäminen pyöräliikenteen ja kävelyn näkökulmasta
  • Niko Palo: Älykkäät työkalut pyöräliikenteen suunnittelussa 

Ilmoittaudu mukaan tästä. Lomakkeella sinun on mahdollista ilmoittautua mukaan myös 22.11. järjestettävään Pyöräliikenteen investoinnit kunnissa -aamupalawebinaariin sekä 14.12. Kaikki käyttäjät huomioiva liikenneympäristö - Kävelysymposiumiin 2022. Ilmoittautuminen tilaisuuksiin päättyy viikkoa ennen järjestämisajankohtaa