Uutiset

25.04.2022

Työmatkapyöräillen takaisin aktiiviseen arkeen

Toukokuun 10. päivänä vietetään Pyöräilyviikon Pyörällä töihin -päivää ja koko Suomen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää. Pyöräilykuntien verkosto, Suomen Olympiakomitea ja Liikkuva aikuinen -ohjelma kannustavat yhteisellä haasteella jokaista suomalaista nappaamaan 10.5. polkupyörän alleen ja kokeilemaan työmatkan kulkemista kokonaan tai osittain pyörällä. Päivä voi sytyttää pyöräilyn kipinän ja olla lähtölaukaus säännölliselle työmatkapyöräilylle!

20.04.2022

Aktiivisten ja kestävien koulumatkojen edistäminen kiinnostaa kunnissa: 11 uutta kuntaa mukaan Fiksusti kouluun -ohjelmaan

Valtakunnalliseen Fiksusti kouluun -ohjelmaan lähtee mukaan 11 uutta kuntaa. Uusien yhteistyökuntien kanssa jatketaan vahvaa kehittämistyötä, jota ensimmäisten pilottikuntien kanssa on tehty menestyksekkäästi keväästä 2020 asti.

24.03.2022

Poljin 1/2022 on ilmestynyt!

Uusin Poljin-lehti tarjoilee pyöräliikenteen, pyörämatkailun ja muun kestävän liikkumisen ajankohtaiset aiheet ja tuoreet näkökulmat herkullisena kattauksena. Aiheina liikenneturvallisuus monipuolisesti, pyöräilyn edistämisohjelmat, sähköavusteiset kaupunkipyörät, talvikunnossapito ja Pyöräilytalvi, koulumatkaliikkuminen, kävelybuumi sekä esittelyssä viime vuoden lopussa palkitut Vuoden pyöräilykunta Puumala ja Vuoden pyöräilijä Pekka Tahkola. Tämä numero ilmestyy vain digilehtenä ja on luettavissa täällä.

10.02.2022

Kunnat mukaan Fiksusti kouluun -ohjelmaan 2022–2023

Kaikille Suomen kunnille avataan mahdollisuus ilmoittautua osaksi valtakunnallista, aktiivisia ja kestäviä koulumatkoja edistävää Fiksusti kouluun -ohjelmaa. Kannustamme kaiken kokoisia kuntia hakemaan: räätälöimme tarvittavat toimenpiteet yhdessä kuntien poikkihallinnollisen edustajiston kanssa.

24.01.2022

Suomen suurin pyöräilykampanja Kilometrikisa ja Polar aloittavat yhteistyön

Kilometrikisa ja Polar ovat solmineet kumppanuussopimuksen vuoden 2023 loppuun saakka. Yhteistyön myötä Kilometrikisaan osallistuminen sujuvoituu entisestään, kun poljetut kilometrit ja minuutit on mahdollista siirtää Polar Flow -sovelluksen kautta automaattisesti järjestelmään.