Ehdota Vuoden koulumatkapyöräilijä 2019 -tunnustuksen saajaa!

Tunnustuksen saajaksi valitaan alakoulujen 1.-6. -luokkien joukosta koululuokka, joka esimerkillään innostaa kouluyhteisöä ja koululaisten lähipiiriä pyöräilemään.

Tunnustuksen saajaksi voi ehdottaa luokkaa, jonka pyöräilyinnostus on näkyvää ja tarttuvaa. Vuoden koulumatkapyöräilijän valinnassa painotetaan pyöräilyn ympärivuotisuutta ja pyöräilyn ilon välittämistä. Valinnassa painaa myös pyöräilyn sisällyttäminen koulupäiviin: liikutaanko pyörillä lähikohteisiin tai opetetaanko esimerkiksi kieliä tai matematiikkaa pyöräillen? Kuuluuko pyöräily ohjelmaan koko lukuvuoden ajan?

Kirjoita ehdotukset tunnustuksen saajaksi ja lyhyet perustelut tälle sivulle tai sähköpostilla Pyöräilykuntien verkoston kehittämispäällikkö Sanna Ojajärvelle, sanna.ojajarvi(at)poljin.fi. Ehdotuksia voi tehdä 24.1.2020 saakka. Suomi pyöräilee -työvaliokunta ja Fiksusti kouluun -ohjelma valitsevat tunnustuksen saajan tehtyjen ehdotusten joukosta. Valinta julkistetaan kansainvälisessä talvipyöräilykongressissa (Winter Cycling Congress) Joensuussa perjantaina 7.2.2020. Päivä on talvipyöräilyn juhlapäivä eli kansainvälinen Winter Bike to Work/School Day. Voittajaluokka palkitaan Suomen Työsuhdepyörän lahjoittamilla pyöräilyvarusteilla.

Vuoden koulumatkapyöräilijä -tunnustus on jatkoa Vuoden pyöräilijä -tunnustukselle, jota Suomi pyöräilee -valiokunta on myöntänyt vuodesta 2007 lähtien. Fiksusti kouluun -ohjelma (Likes, Motiva, Pyöräilykuntien verkosto) osallistuu valintaan aktiivisen ja kestävän koulumatkaliikkumisen asiantuntijana.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Erno Kauhanen

Erno 11v. pyöräillyt aina ensimmäisestä luokasta lähtien, kesät talvet, äiti ja isä ovat pitäneet huolen varusteista. Luokkakaveri Veeran sanoin muutenkin reipas ja urheilullinen.

Lähettänyt käyttäjä Tuula

Hei!

Onkohan tämä tunnustus jaettu? Laitoin oman ehdotukseni aikoinaan sähköpostissa Sanna Ojajärvelle.