Vuoden pyöräilyteko -kisa

Ehdota vuoden pyöräilytekoa tällä sivulla 8.3.2019 mennessä! Vuoden pyöräilyteko -kisan ideana on saada parhaat pyöräilyn edistämisteot julkisuuteen ja tarjota näin mahdollisuus pyöräilyn edistämisestä kiinnostuneille ottaa oppia näistä hyvistä esimerkeistä. Nyt valitaan siis viime vuoden eli 2018 parhaita pyöräilytekoja. Pyöräilytekojen julkistaminen tapahtuu Suomi Pyöräilee -tietoiskussa 15.3.2019.

Valintakriteerit:

  • Miten teko on edistänyt pyöräilyä yleisesti
  • Vaikuttavuus: esim. kuinka suuri joukko ihmisiä hyötyy tai kuinka pysyvä on muutos
  • Hauskuus: miten teko on tuottanut hyvää mieltä
  • Kekseliäisyys: uusia raikkaita ideoita tai toimintatapoja
  • Julkisuus: miten teko on saanut näkyvyyttä esim. eri mediakanavissa

Tässä kisassa palkitaan kolmen parhaan ehdotuksen tekijät pyöräilyaiheisilla palkinnoilla. Kannattaa siis laittaa oma puhelinnumero tai sähköposti näkyville. Itse pyöräilyteon tekijät palkitaan kunniakirjalla ja julkisuudella.  Pyöräilykuntien verkosto ja Suomi Pyöräilee -työvaliokunta tekevät valinnat jätettyjen ehdotusten perusteella.

Vuoden 2017 pyöräilytekoina palkittiin seuraavat:

1. palkinto: Pyörien kuljettaminen lähijunissa – HSL ja VR
2. palkinto: Joensuun Taidepyöräily - Taiteen edistämiskeskuksen Joensuun toimipiste
3. palkinto: Pumptrack Paavonpolku Järvenpää – Jani ”Fillarihemmo” Kääriäinen 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Jani Kääriäinen

Imatralla Jaakko Hasu on ideoinut sellaisen maastopyöräilijän paratiisin, ettei toista vastaavaa ole lähimainkaan.
Imatran pumptrackrata ei ole pelkkä pumptrackrata vaan suorastaan pumptrackmiljöö !
Vierestä lähtee myös erittäin kattavat maastopyöräreitistöt,jotka myötäilevät Saimaan rantaa, mikäpä on Suomen kesäillassa sen hienompaa kuin maastopyöräillä Saimaan rantapolkua ja mennä lenkin jälkeen pumptrackradalle ottamaan pikku hyppelyt !

Lähettänyt käyttäjä uinjlFag

Lähettänyt käyttäjä SBeticky

wart remover ingredients how much is laser treatment for warts. wart remover gel vs liquid how to remove warts on feet naturally wart removal products how to treat warts on feet, wart treatment beetle juice. treatment of warts on fingers wart treatment kit, wart remover on tattoo. natural remedy for wart on finger, wart remover to remove skin tags warts removal surgery cost. is wart remover safe while breastfeeding home treatment of warts on feet, warts treatment cream warts removal scar. warts treatment herbal, warts removal on genital. home remedies to treat warts on hands, warts treatment hands wart face virus. treating genital warts with garlic wart remover rite aid, causes for warts on fingers treatment resistant genital warts. warts on face pregnancy, warts removal price.
wart treatment hydrogen peroxide small warts on face treatment eres 66d6acb best way to treat wart on finger. treatment of warts on face in hindi hpv wart on finger treatment enos what is a warthin tumor cost of laser treatment for warts.

Lähettänyt käyttäjä jiraporn66

เล่นสล็อตขอบคุณที่สละเวลาพูดคุยเกี่ยวกับเรื่องนี้ฉันรู้สึกเป็นอย่างยิ่งเกี่ยวกับเรื่องนี้และอยากทำความรู้จักกับสาขานี้มากขึ้น คุณคิดจะอัปเดตโพสต์บล็อกของคุณด้วยข้อมูลเชิงลึกเพิ่มเติมหรือไม่? น่าจะเป็นประโยชน์สำหรับพวกเราทุกคนจริงๆ

Lähettänyt käyttäjä rjkchFag

Lähettänyt käyttäjä Otso Kivekäs

Hämeentien uudistus - työt alkavat 4.3. ja valmista tulee 2020. Koko matkalle tulee pyörätiet, kadun viihtyisyys paranee ja kymmenien tuhansien pyöärmatka keskustaan helpottuu.

Helsingin rautatieaseman alitus olisi myös hyvä kohde, mutta siitä tehtiin vasta päätös, aikataulu ei vielä ole varma.

Lähettänyt käyttäjä distvFag

Lähettänyt käyttäjä yrluuFag

Lähettänyt käyttäjä ivurzwdorne

Lähettänyt käyttäjä SH

Pyöräilytunneli Helsingin ratapihan alitse. Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätös v. 2018.

Lähettänyt käyttäjä Jukka Lepistö

Positiivinen pyöräilyblogi "kampiapina" ja siellä erityisesti video blogi Nordkapp-Espoo fillarireissu Suomen halki pyörällä 1570 kilometriä seitsemässä päivässä .
Muutenkin kampiapinalta tulee mielenkiintoisia postauksia kaikkea pyöräilystä, varusteista ym.
Kampiapinan ensimmäiset postaukset näköjään vuodelta 2013

Lähettänyt käyttäjä yckwqFag

Lähettänyt käyttäjä SBeticky

wart on face removal apple cider vinegar warts treatment slideshare. treatment of viral warts on face treatment for planters wart on bottom of foot wart removal products wart on face under eye, treatment for plantar wart on bottom of foot. treat warts with garlic getting rid of warts on feet naturally, wart remover discs. warts on face in pregnancy, treatment for warts on the face warts treatment shoppers. treatment genital warts on treating warts on fingers duct tape, warts removal machine warts on goats face. warts near eyes, warts removal review philippines. wart remover directions, treatment for viral warts on feet treating plantar warts on feet. wart treatment medication treating warts on children's hands, treatment warts nhs warts removal natural way. warts treatment freezing, genital warts treatment beyond imiquimod.
genital warts treatment london wart remover for age spots imot acbf65e wart remover unichem. treatment for warts under nails Comments - wart remover costco warts removal in chennai duct tape warts on feet.

Lähettänyt käyttäjä Reetta Keisanen

Turun ympärivuotinen kaupunkipyöräjärjestelmä, joka kannustaa asukkaita pyöräliikenteeseen ympäri vuoden. Tämän lisäksi järjestelmä kannustaa kaupunkia järjestämään talvikunnossapidon pyöräväylille sekä markkinoimaan pyöräliikennettä kaikkina vuodenaikoina.

Rohkea uusi avaus pyöräliikenteseen Turusta, joka esimerkin myötä voidaan ottaa käyttöön muissakin kaupungeissa!

Lähettänyt käyttäjä SBeticky

treating warts on hands and feet treatment warts neck. wart removal doctor wart treatment kit wart removal products wart removal las vegas, wart on face that bleeds. warts treatment in kolkata wart treatment with apple cider vinegar, warts removal bgc. wart remover while breastfeeding, treatment genital warts hpv liquid wart remover para que sirve. plantar wart treatment youtube warts removal iloilo, treat warts during pregnancy essential oil for wart on face. wart remover lotion, treatment for common warts on fingers. wart removal medicine, wart treatment removal warts on foot during pregnancy. home remedy for wart on finger warts removal dermatologist, wart treatment liquid nitrogen blister home treatment for wart on foot. wart removal nitrogen, warts removal kasoy.
medicine for warts on face Comments - treating warts on face c278a09 treatment for seed warts on feet. home treatment for warts on fingers Comments - treating warts on hands treatment plantar wart child wart remover for genital warts.

Lähettänyt käyttäjä vaommkdorne

Lähettänyt käyttäjä Teemu Tenhunen

Pyöränhuoltotapahtumat, jotka Jyväskylän kaupungin henkilöstöpalvelut on tilannut kaupungin työntekijöille Jyväskylän Pyöräilyseura JYPSiltä. 2018 järjestettiin 15 tapahtumaa, joissa huollettiin yli 300 pyörää. Vuonna 2019 tapahtumia on sovittuna myös 15. Työntekijät tuovat aamulla pyörän huoltoon ja poimivat huolletun pyörän töistä lähtiessään. Työntekijät maksavat itse vain vaihdettavien osien kustannukset. Isoimmista vioista tehdään lähetteet paikalliseen pyöräliikkeeseen.

Tapahtumien osallistujille on tehty useita palautekyselyitä. Tapahtumia on pidetty mm. parhaimpana työsuhde-etuna koskaan.

Touho Häkkisen kuvia joistain viime vuoden tapahtumista:

https://vaajte.kuvat.fi/kuvat/Fillarihuolto+2018/

Lähettänyt käyttäjä ykijxldorne

Lähettänyt käyttäjä SBeticky

treating filiform warts on face wart removal machine. treatment warts on cattle treatment warts meaning wart removal products treatment for genital warts south africa, treating periungual warts on fingers. genital warts treatment dublin japanese wart remover, wart treatment progression. wart remover jean coutu, warts on feet apple cider vinegar warts removal belo. warts removal robinsons galleria how to treat warts on the hand, most effective treatment for warts on hands viral warts on feet. treatment wart on tongue, how to treat warts on the foot. warts on face spreading, warts on face and neck during pregnancy treatment for genital warts south africa. how to get rid of warts on feet naturally warts removal benefits, homeopathy treatment for flat warts on face warts removal cream for face. treatment of genital warts aafp, wart on dog's eye.
warts removal voucher Comments - wart removal video 983_d1c wart remover on acne. warts treatment malaysia Comments - wart on face keeps growing back treating warts on hands and feet treatment of warts on the face.

Lähettänyt käyttäjä atzxmxdorne

Lähettänyt käyttäjä Tapio Kettunen

Kuopion kotihoidon sähköpyörät korvaamaan autojen käyttöä työasiamatkoilla ja hoitokäynneillä. Kuopion kotihoidon henkilökunta otti vuonna 2018 käyttöön kaikkiaan seitsemän uutta sähköavusteista yhteiskäyttöfillaria korvaamaan leasing-autojen käyttöä. Neljällä pyörällä voidaan korvata noin yksi leasing-auto. Teko on kannustanut myös muita yksiköitä korvaamaan autolla tehtäviä alle 10 km työasiamatkoja sähköpyörillä ja tänä vuonna pyöriä tullaan hankkimaan useisiin yksiköihin useita kappaleita!

Teko on osoittanut, että sähköpyörä toimii erinomaisesti ympäri vuoden mm. kotihoidon käytössä ja tätä toimintamallia voisi hyvin laajentaa valtakunnallisesti. Valtakunnallista kiinnostusta on jo ollut ja kyselyitä on satanut useista kunnista. Autamme mielellämme muita kuntia ja organisaatiota yhteiskäyttö(sähkö)pyörien käyttöönottamiseksi työasiamatkoilla. Kuopiossa meillä on kokemusta jo useammalta vuodelta eri yksiköistä.

Muutama uutinen ja kuva aiheesta:
https://www.kuopio.fi/-/sahkopyorat-korvaamaan-autoilua-tyoasiamatkoilla...
https://www.energialoikka.fi/sahkopyorat-korvaamaan-autoilua-tyoasiamatk...
https://www.savonsanomat.fi/savo/Kuopio-hankki-s%C3%A4hk%C3%B6py%C3%B6ri...
https://www.radiokuopio.fi/uutiset/paikallinen/kuopion-kotihoidolle-kayt...

Lähettänyt käyttäjä andrew syomnd

SingaporeAssignmentHelp.com 24 * 7 is working for the convenience and comfort of the students of their clients and students of JCU Singapore University. Our client specialist writer is always available 24 * 7 so that whenever you require an math homework help and you have assignment problems, they can assist you. You can call, WhatsApp and E-mail us for any help related to any assignment. Our client specialist writer executives will surely resolve all your issues as soon as possible.

Lähettänyt käyttäjä fgfbuFag

Lähettänyt käyttäjä Maija Rekola

Sattulan Kylätie.
Uudenlainen ja kustannustehokas tapa parantaa pyöräilyn olosuhteita maantieverkolla.

Lähettänyt käyttäjä Kari Hintsala

Pallas-Ylläs Outdoors, Timo Veijalainen.
Tehnyt valtavan työ merkitsemällä ja ylläpitämällä kesä ja talvipyöräilyreitit tällä alueella.
Reitit on kuvattu huipputarkasti nettisivuilla korkeuskäyrineen, sekä viitoitettu maastoon. Myös parannustöitä on tehty luontoa kunnioittaen.
Talvella reitit ajetaan päivittäin ja öittäin, sekä kerrotaan reittien tilannetiedotus pyöräilijöille.
Tällainen sitoutuminen maastopyöräilyharrastuksen eteen ja edistämiseen ansaitsee vuoden pyöräilyteko palkinnon.
Ohessa linkit nettisivuille ja FB'n.
https://www.pallasyllasoutdoors.com/
https://www.facebook.com/laplandtrails/

Lähettänyt käyttäjä vljndFag

Lähettänyt käyttäjä SFextuat

warts near eyes removal wart treatment kit. best treatment for warts on feet wart remover cvs wart removal products treating genital warts with duct tape, treatment filiform warts face. warts removal price warts treatment best, white wart on face. treatment for skin warts on face, how to remove warts on feet naturally wart remover bandaid. treatment of genital warts aafp warts treatment in kerala, genital warts treatment essential oils viral wart on face treatment. treatment of genital warts aafp, wart remover meijer. genital warts vitamin treatment, wart remover heb compound w wart remover pregnancy. warts on fingertips treatment treatment of warts on face in hindi, wart remover that works warts treatment cryotherapy. warts removal price, warts on face hpv.
best treatment for genital warts reddit warthin tumor parotid treatment enot 82_2f6d plantar wart in foot treatment. treatment warts on hands Comments - wart treatment lotion wart remover genital warts treatment by homeopathic medicine.

Lähettänyt käyttäjä btqpaFag

Lähettänyt käyttäjä Ministeri Anne ...

Ensimmäistä kertaa historiassa pyöräilyn edistämisellä on oma, pysyvä momentti valtion budjetissa. Valtion kävelyn- ja pyöräilyn edistämisohjelman aikaansaaminen. Ministerinä Berner on kritiikistä huolimatta edistänyt pyöräilyä rohkeammin ja ennakkoluulottomammin kuin kukaan valtakunnan tason poliitikko aikaisemmin.

Lähettänyt käyttäjä othknFag

possible side effects of viagra herb viagra for men cheap viagra generic viagra 100mg cheapest price xvideos - kate england helps brother with viagra problem

viagra working at its best lowest price generic viagra 100mg generic viagra 100mg viagra erection ejaculation gif over the coubter viagra

https://viagrnetwork.com/# - viagra prices

https://www.rewity.com/forum/t366643-174.html#post14787991
https://childrenofthepromise.org/ruth-mania/?unapproved=3880720&moderati...
https://proide.org.br/realizacoes-2013-proide/?unapproved=8111&moderatio...
http://thetestkitchen.co/mekamon/forums/topic/thoroughly-delightful-magi...
http://nytva.org/memberlist.php?mode=viewprofile&u=106163

Lähettänyt käyttäjä tlgbbkdorne

Lähettänyt käyttäjä Jani Mielonen

Velogi-Youtubekanava. Kanavan sisältö puhuu puolestaan, kaikki asiat hyvin maanläheisiä ja simppelisti selitetty. Kanavalla käydään monipuolisesti läpi eri pyöräilylajeja (mtb, maantie, sähkö, erikoisuudet), niiden omatoimista huoltoa ja kunnossapitoa, tekniikkaa, ongelmia ratkaisuineen, yleisötapahtumia, joukkoliikenteen hyödyntämistä, liikennenäkökulmaa unohtamatta jne. Hyvin informatiivinen ja käytännönläheinen ja ennen kaikkea pyöräilypositiivinen.

Sivut

Lisää uusi kommentti