Jäsenkunnille

Ajankohtaista asiantuntijatietoa pyöräilyn edistämistyön tueksi

Jäsenkunnille-osio tarjoaa asiantuntijatietoa ja esimerkkejä ratkaisuista pyöräilyn edistämistyön tueksi. Sivuille on koottu tietoa muun muassa pyöräilyn edistämisohjelmista, rahoituskanavista, pyöräliikenteen infraratkaisuista, pyöräväylien talvihoidosta, työnaikaisista järjestelyistä sekä pyöräilyn olosuhdetyön yleisistä periaatteista.

Jäsenkuntiemme pyöräilyn edistämisohjelmien lisäksi löydät sivuilta pyöräilyn seurantaselvityksiä ja -katsauksia. Rahoituskanava-välilehden kautta pääset helposti selaamaan aikaisempien vuosien myönteisen rahoituspäätöksen saaneita hankkeita sekä julkaistuja loppuraportteja ja muuta hankkeisiin liittyvää materiaalia. Pyöräilyn ympärivuotisuuden lisäämiseksi löydät sivustolta tietoa pyöräväylien talvikunnossapidosta sekä muita konkreettisia ja hyväksi havaittuja esimerkkejä pyöräilyn olosuhdetyöstä.  

Sivuston tarkoituksena on helpottaa tiedon saatavuutta ja käytettävyyttä. Sivusto säästää kuntien ja asiasta kiinnostuneiden aikaa ja sieltä pääsee sujuvasti siirtymään muille alustoille, jossa tietoa on lisää. Pyöräilykuntien verkosto avustaa kuntia ja kaupunkeja erilaisissa pyöräilyn edistämiseen liittyvissä asioissa monin eri tavoin. Sivusto tarjoaa ajankohtaista tietoa pyöräilyn edistämistyön vaiheista Suomen eri kunnista ja on siten tärkeä lisä muun edistämistyön rinnalle. 

Jäsenkunnille-sivustoa täydennetään ja päivitetään jatkuvasti. Mikäli huomaat sivustossa virheitä tai toimimattomuuksia, niin kerro niistä laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@poljin.fi. Otamme ilolla vastaan myös sivua koskevia kehittämisehdotuksia.