Pyöräilykuntien verkoston vuosikokous

Päivämäärä: 
Torstai, 27. toukokuu 2021 - 9:00

Hyvät Pyöräilykuntien verkoston jäsenyhteisöt,

Tervetuloa Pyöräilykuntien verkosto ry:n vuosikokoukseen 27.5. klo 9.00 alkaen. Kokous järjestetään korontatilanteen johdosta etäyhteydellä. Kokouksessa käsitellään esityslistan mukaiset sääntömääräiset asiat. Osallistu kokoukseen.  

Kokouksessa päätetään järjestömme kannalta tärkeimmistä asioista, kuten toiminnasta ja taloudesta sekä tarkastellaan kuinka hyvin Pyöräilykuntien verkoston strategia "Lisää pyöräilyä, lisää hyvinvointia!" vuosille 2019-2025 on toteutunut. Vuosikokous myös valitsee järjestölle uuden hallituksen, jonka nykyinen kokoonpano löytyy täältä.

Vuosikertomuksen liitteet:

Luvassa myös ajankohtaisia nostoja pyöräliikenteen ja pyörämatkailun kehittämisestä. Pyöräilyssä tapahtuu juuri nyt ennenäkemättömän paljon. Pyöräilykunnat ja muut jäsenyhteisömme ovat aitioipaikalla vaikuttamassa, miten pyöräliikenne ja pyörämatkailu tulevat kehittymään myös koronapandemian jälkeisessä Suomessa.

Tule mukaan vaikuttamaan kasvavan pyöräilyn edistämisyhteisömme suuntaan ja toimintaan!

Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille. Kokouksen videotallenne saatavissa pyynnöstä: tuija.mikkonen@poljin.fi.  

Pyöräilykuntien verkoston visio 2025 (poiminta strategiasta)

  • Pyöräliikenteen määrä on kasvanut ja se on kilpailukykyinen ja houkutteleva liikennemuoto arjen matkoilla ympäri vuoden.
  • Kunnat ja valtio kohdistavat riittävästi resursseja pyöräliikenteen investointeihin, kunnossapitoon, pyörämatkailuun ja muuhun edistämistyöhön.
  • Koulut ja päiväkodit ovat sitoutuneita pyöräilykasvatukseen ja pyöräilyrajoitukset on kumottu.
  • Pyöräily koetaan eri liikenneympäristöissä sujuvaksi, miellyttäväksi ja turvalliseksi.
  • Kaikissa kunnissa seurataan pyöräliikenteen määrää, laatua ja käyttäjätyytyväisyyttä.