Kilometrikisa

Talvikilometrikisa poljetaan 1.1.-28.2.2018!

Talvikilometrikisaan ilmoittautuminen on avautunut täällä. Lisätietoja ja -ohjeita kisaan liittyen osoitteesta http://www.kilometrikisa.fi/ 

Joukkuejuliste on ladattavissa täältä. Julisteella voitte tiedottaa joukkueenne nimen ja osallistumiskoodin esimerkiksi työpaikalla tai harrasteporukan kokoontumistiloissa.

Kilometrikisa 2017 on päättynyt! 

Työpaikkojen ja muiden yhteisöjen välinen leikkimielinen Kilometrikisa on ollut menestys ja siitä on kasvanut merkittävä arkipyöräilyn valtakunnallinen edistämiskampanja. Kilometrikisa on järjestetty vuosina 2007,  2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017.

Kilometrikisa käytiin tänä vuonna 1.5.-22.9.2017. Kilometrikisassa poljetaan koko joukkueen voimin ja pyöräillään kesän aikana niin paljon kuin mahdollista. Tarkoitus on kannustaa kaikkia työyhteisön jäseniä osallistumaan kisaan yhteishengen ja kunnon kohottamiseksi. Voittajaryhmä on se, jolla kisan päätyttyä on eniten pyöräilykilometrejä tai -minuutteja osallistujaa kohden.

Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken joka kuukausi ja kisan loputtua palkitaan ahkerimmat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

Kilometrikisan joukkueilla oli mahdollisuus osallistua Ketjureaktioon!

Ketjureaktio tarkoittaa joukkueen osallistumista Kilometrikisan ohessa Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen. Ketjureaktiossa yhdistyvät  kätevästi työterveyden kohentaminen ja yritysvastuu, joten houkuttele työnantajasi maksamaan lahjoitus. Vuonna 2017 lahjoituksilla tehdään terveystyötä Syyriassa. Näin pyöräilykilometrit auttavat hädässä olevia uuteen alkuun:

15 € - miinan uhri saa fysioterapiahoitoa kuukauden ajan
30 € - kainalosauvat
50 € - jalkaproteesi
150 € - kahden potilaan kuukauden ruokailukulut Punaisen Ristin kuntoutuskeskuksessa.