Kilometrikisa

Kilometrikisa poljetaan 1.5.-22.9.2017, ilmoittautuminen on avautunut!

Työpaikkojen ja muiden yhteisöjen välinen leikkimielinen Kilometrikisa on ollut menestys ja siitä on kasvanut merkittävä arkipyöräilyn valtakunnallinen edistämiskampanja. Kilometrikisa on järjestetty vuosina 2007,  2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ja 2016.

Kilometrikisassa poljetaan koko joukkueen voimin ja pyöräillään kesän aikana niin paljon kuin mahdollista. Tarkoitus on kannustaa kaikkia työyhteisön jäseniä osallistumaan kisaan yhteishengen ja kunnon kohottamiseksi. Voittajaryhmä on se, jolla kisan päätyttyä on eniten pyöräilykilometrejä tai -minuutteja osallistujaa kohden.

Joukkueen ilmoittautumisen jälkeen jokainen osallistuja voi lisätä itsensä mukaan oman joukkueen osallistumiskoodilla. Mukaan voi ilmoittautua koko kisan ajan ja kilometrit / minuutit voi kirjata myös takautuvasti. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken joka kuukausi ja kisan loputtua palkitaan ahkerimmat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

Lataa ja tulosta Kilometrikisan julisteet:

Laita liikkeelle Ketjureaktio!

Jaa pyöräilemällä saamaasi hyvää oloa myös muille. Osallistu joukkueesi kanssa Kilometrikisan ohessa Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen. Ketjureaktioon liitytään Kilometrikisan ilmoittautumislomakkeella klikkaamalla ”Osallistumme Punaisen Ristin Ketjureaktioon”. Joukkueen nimen viereen tulee näkyviin Punaisen Ristin logo ja laskuri seuraa poljettujen kilometrien  lisäksi myös lahjoitussummaa (1 €/25 km).

Ketjureaktiossa yhdistyvät  kätevästi työterveyden kohentaminen ja yritysvastuu, joten houkuttele työnantajasi maksamaan lahjoitus. Vuonna 2017 lahjoituksilla tehdään terveystyötä Syyriassa. Näin pyöräilykilometrit auttavat hädässä olevia uuteen alkuun:

15 € - miinan uhri saa fysioterapiahoitoa kuukauden ajan
30 € - kainalosauvat
50 € - jalkaproteesi
150 € - kahden potilaan kuukauden ruokailukulut Punaisen Ristin kuntoutuskeskuksessa.

Talvikilometrikisassa tehtiin osallistujaennätys! 

Talvikilometrikisa poljettiin 1.1.-28.2.2017. Kisassa tehtiin uusi osallistujaennätys jo kisan alkuvaiheessa. 

Talvikilometrikisa on leikkimielinen kilpailu, jonka päätarkoitus on innostaa ihmisiä pyöräilemään talvella ja nostattaa yhteishenkeä työpaikoilla ja muissa yhteisöissä. Pyöräilyaiheiset palkinnot arvotaan kisan päätyttyä kaikkien osallistujien kesken ja palkitaan parhaat joukkueet. Kaikille osallistujille on varmasti luvassa kohonnutta kuntoaa ja virkeää mieltä! Viralliset kisakeskustelut käydään Kilometrikisan Facebookissa.

Talvikilometrikisan päätyttyä palkittiin kaikkien sarjojen kolme parasta joukkuetta ja arvottiin (9.3.2017) kaikkien osallistujien kesken pyöräilyaiheisia palkintoja. Palkinnot lahjoitti Suomen Työsuhdepyörä

Lataa tästä joukkueesi jäsenille Talvikilometrikisan osallistujadiplomi.