Pyöräilyviikko

Pyöräilyviikolla 2018 mennään "Pyörällä kauppaan"!

Valtakunnallinen pyöräilyviikko järjestetään 5.-12.5.2018.

Pyöräilyviikon pääteema vuonna 2018 on "Pyörällä kauppaan!". Pyöräilyviikko muodostuu ensimmäistä kertaa jopa yhdeksästä erilaisesta teemapäivästä.Teemapäiviä ja koko Pyöräilyviikkoa varten laadittuja logoja saa ja toivotaan hyödynnettävän paikallistapahtumista tiedotettaessa. 

Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään jo 28. kertaa. Pyöräilyviikolla Suomi pyöräilee -kampanja haastaa kunnat, seurat, yhdistykset, järjestöt ja työpaikat  järjestämään pyöräilyyn liittyvää toimintaa joka puolella Suomea. Pyöräilyviikko pitää sisällään paljon tapahtumia sekä itse pyöräilystä että sen edistämisestä kiinnostuneille. Tiedotusvälineissä voi kertoa esim. uusista pyöräilymahdollisuuksista sekä mielenkiintoisista pyöräilykohteista ja -reiteistä. Kunnan päättäjiä ja julkisuuden henkilöitä voi pyytää mukaan pyöräilyä markkinoimaan. Tapahtumat kannattaa oman paikkakunnan viestintäkanavien lisäksi ilmoittaa Pyöräilyviikon ja Liikkujan viikon yhteiseen tapahtumakalenteriin, jota pidetään esillä Pyöräilyviikon valtakunnallisessa viestinnässä. Pyöräilyviikkoon liittyvät yhteydenotot: info(at)poljin.fi.

Pyöräilyviikon teemapäivät (ja ladattavat logot)

Pyöräilyviikon 2018 julistepohjat javalmistuvat pian. Julisteita ja logoja voi hyödyntää tapahtumajärjestelyissä ja viestinnässä. 

Hyviä esimerkkejä Pyöräilyviikon monipuolisesta toiminnasta eri kunnissa:

Oman paikkakunnan pyöräretkiä ja -tapahtumia löytyy muun muassa seuraavista osoitteista:
www.fillarikalenteri.fi
www.suomenlatu.fi/tapahtumakalenteri