Uudistunut Talvikilometrikisa käynnistyy 1.2.

28. tammikuu 2014 - 15:55 | Petteri Nisula

Uudistettu Kilometrikisa-sivusto on avattu ja ilmoittautuminen Talvikilometrikisaan on käynnissä osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi
Talvikilometrikisa poljetaan tänä vuonna 1. helmikuuta – 31.maaliskuuta välisenä aikana.

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja  ja parhaat joukkueet palkitaan kisan loputtua. Kilometrikisan on maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Kilometrikisan sivustoa ja palvelua on uudistettu: muun muassa joukkueiden kapteeneilla on paremmat mahdollisuudet hallinnoida oman joukkueensa kokoonpanoa (esim. tarvittaessa poistaa osallistujia). Parannuksia on luvassa myös ilmoittautumiseen ja rekisteröitymiseen, joukkueen historiatietojen hyödyntämiseen, joukkueiden vertailtavuuteen ja omiin listauksiin jne. Tavoitteena on tehdä Kilometrikisasta entistä parempi palvelu kaikille joukkueille ja osallistujille. Pyöräilykuntien verkosto ottaa mielellään palautetta uudistuksesta ja uudistustarpeista.