HePon & Stadi.TV:n "Pyöräilyn edistäminen arjessa" -ohjelma

3. helmikuu 2014 - 16:33 | Petteri Nisula

Helsingin Polkupyöräilijät oli mukana tuottamassa Stadi.TV:n Päätöksen äärellä -ohjelmaa, jonka aiheena oli pyöräilyn edistäminen arjessa. Ohjelmassa keskusteltiin siitä,  mitä pyöräilyn edistämiseksi voidaan tehdä asuinalueilla, taloyhtiöissä ja työpaikoilla.

Keskustelijoina ohjelmassa olivat HePon pj. Janne Nurminen, HePon kaupunginosaprojektin koordinaattori Marko Reponen, HePon Hyvä työpaikka pyöräillä -hankkeessa toiminut projektikoordinaattori Ismo Pykäläinen, roihuvuorelainen kaupunginosa-aktiivi Jani Marjanen sekä asiantuntija Helena Suomela HSL:n liikkumisen ohjauksen tiimistä.

Ohjelmasta löytyy lisätietoja HePon sivuilta, josta Youtube-tallenne on myös katsottavissa: 

http://www.hepo.fi/2014/02/02/hepo-stadi-tvssa/