We Cycle Finland –sivustolta tukea pyöräilyn brändäämiseen

20. maaliskuu 2014 - 11:01 | Petteri Nisula

Myönteisen pyöräilyimagon rakentamisen ja oman kunnan pyöräilyn ”brändäämisen” tueksi on nyt avattu We Cycle Finland –sivusto.

http://wecyclefinland.fi/

JYPS ry on toteuttanut We Cycle -kampanjaa vuodesta 2012. Kampanjassa mm. Jyväskylän pyöräilylle on suunniteltu I Cycle -logo. Logoa käytetään pyöräilyn tunnuksena ja sen pohjalta on toteutettu tarroja, paitoja ja muita tuotteita. Kampanja on ollut huikea menestys!

Kampanjalla pyöräilylle on saatu paljon positiivista julkisuutta, esimerkiksi logon pohjalta suunnitellut pyörätarrat, t-paidat ja heijastimet on suorastaan viety käsistä ja JYPS:iin on kampanjan ansiosta liittynyt jopa satoja uusia jäseniä.

Nyt I Cycle -logo on vapautettu ilmaiseen yleishyödylliseen ja valtakunnalliseen käyttöön. Käynnistä kaupungissasi, yhdistyksessäsi tms. pyöräilykampanja I Cycle -logolla ja -tuotteilla!

Sivustolta löydät suuriin kaupunkeihin valmiit logot ja muualle logopohjat, ehdotuksia tuotteiksi sekä tiedot koetelluista tuotteiden painopaikoista. Tämä on helppo, edullinen ja testatusti toimiva tapa oman kunnan tai seudun pyöräilyimagon kohottamiseen!

Kampanjalla on myös Facebook-sivu, josta voit käydä tykkäämässä ja jolla voit kysellä lisävinkkejä pyöräilykampanjan järjestämiseen.

https://www.facebook.com/WeCycleFinland

Sivuston ovat tuottaneet Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS ja Pyöräilykuntien verkosto tukijanaan Liikennevirasto.