100 Pyöräilytekoa -kampanja on käynnistynyt

19. tammikuu 2017 - 10:27 | Matti Hirvonen

Kampanjassa tehdään itsenäisyyden kunniaksi yhdessä 100 pyöräilytekoa tai enemmän! 100 Pyöräilytekoa -kampanja kannustaa jokaista lisäämään pyöräilyä ja kertomaan siitä muillekin. Tee oma tekosi ja kerro siitä osana 100 Pyöräilytekoa -kampanjaa tunnisteella #100pyöräilytekoa. Kampanjan tavoite on esitellä riemastuttavia pyöräilytekoja Suomesta. Rakennetaan yhdessä kuva pyöräilyn monimuotoisuudesta -- ja tietenkin kannustetaan ihmisiä pyöräilemään entistä useammin. 

100 Pyöräilytekoa -kampanjan järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ja Pyöräliitto.

Lisätietoja 100 Pyöräilykampanjasta:
Mediatiedote, jonka sisältöä voi hyödyntää tiedottamisessa
- 100 Pyöräilytekoa -kampanjan nettisivusto
- 100 Pyöräilytekoa Facebookissa