Lahti palkittiin onnistuneesta kävelyn ja pyöräilyn edistämistyöstä

23. maaliskuu 2017 - 10:12 | Minna Raatikka

Lahden kaupungin liikennesuunnittelu on palkittu kävelyn ja pyöräilyn edistäjänä. Palkinnon myönsi valtakunnallinen Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma. Palkitsemisperusteissa todetaan, että liikennesuunnittelu on tehnyt Lahdessa merkittävää ja monitahoista työtä kävelyn ja pyöräilyn edistämisessä sekä niiden vetovoimaisuuden lisäämisessä. Palkinnot luovuttivat opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen ja perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula KKI-Päivillä 22. maaliskuuta Finlandia-talossa Helsingissä.

Pyöräilykuntien verkosto haluaa lämpimästä onnitella Lahtea heidän hyvästä työstä ja toivottaa menestystä työn jatkamiseen!

Lisätietoja:

https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/liikennesuunnittelu-palkittiin-k%C3%A4velyn-ja-py%C3%B6r%C3%A4ilyn-edist%C3%A4misty%C3%B6st%C3%A4

http://www.kkiohjelma.fi/uutiset/316/terveysliikuntahankkeita_ja_liikkumisen_olosuhteiden_edistaja_palkittiin