Jyväskylän pyöräilyseura palkittiin liikkumisen olosuhteiden edistämisestä

16. helmikuu 2018 - 14:25 | Matti Hirvonen

Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS ry sai Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelman palkinnon tunnustuksena aktiivisesta toiminnasta pyöräilyolosuhteiden ja pyöräliikenteen edistämiseksi. 

Seuran päämääränä on, että entistä useammat fillaroisivat töihin, kouluun, kauppaan ja muille asioille. Konkreettisesti työ näkyy muun muassa osallistumisena pyöräilyyn liittyvien työryhmien toimintaan, aiheeseen liittyvissä tilaisuuksissa pidettyinä luentoina sekä ehdotusten, lausuntojen ja kannanottojen laatimisena turvallisen, jouhevan ja miellyttävän pyöräilyn puolesta. Seura tekee yhteistyötä Jyväskylän kaupungin kanssa eri kampanjoissa ja strategiatyössä. Tuoreimpana pyöräilynedistämistyönä JYPS valmistelee Keski-Suomeen Suomen ensimmäistä maakunnallista pyöräilynedistämisohjelmaa yhdessä laajan toteuttajaverkoston kanssa.