Pyörämatkailukeskus etsii South Coast Bikepacking Trail -hankkeelle projektipäällikköä

11. marraskuu 2020 - 15:21 | Matti Hirvonen

Pyörämatkailukeskus (työnantajana Pyöräilykuntien verkosto ry) etsii South Coast Bikepacking Trail -hankkeeseen pyöräretkeilytaustaista projektipäällikköä ajalle 1.12.2020-31.12.2021. Hakemuslomakkeen voi täyttää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Job advertisement in English. Arbetsplatsannons på svenska.

Hankkeessa suunnitellaan, testataan ja julkaistaan Uudenmaan ja Kymenlaakson alueelle hiekkateitä ja polkuja hyödyntävä, noin 1000 kilometrin pituinen bikepacking-reittien verkosto, jonka kaikki osat ovat saavutettavissa julkisella liikenteellä. Projektipäällikkö osallistuu reitistön suunnitteluun ja reittikartoitukseen hankekoordinoinnin lisäksi. Hanke toteutetaan yhteistyössä 13 kunnan ja kaupungin kanssa. Hankkeen vastuutahot ovat Raaseporin kaupunki, Porvoon kaupunki ja Pyöräilykuntien verkosto.

Haluamme, että:

  1. Retkipyöräily on intohimosi ja olet viettänyt lomasi viime vuosina mieluummin polkien, kuin rannalla makoillen.
  2. Projektijohtaminen on sinulle tuttua.
  3. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat hyvät ja monipuoliset.

Vahvuuksiksi luetaan myös matkailuosaaminen, markkinointiosaaminen, soveltuva korkeakoulututkinto, monipuolinen pyöräilytausta sekä sujuva suomi, englanti ja ruotsi. 

Vastineeksi saat:

  • Vaikutusvaltaisen roolin ja eturivin paikan Suomen pyörämatkailun kehittämisessä
  • Vaikuttaa siihen millainen South Coast Bikepacking Trail -reittiverkosto tulee olemaan ja miten sitä markkinoidaan
  • Monipuoliset työtehtävät projektikoordinoinnista reittisuunnitteluun ja reittikartoituksiin maastossa
  • Itsenäisen työnkuvan ja etätyömahdollisuuden
  • Työparin, joka on pyöräillyt kolmen mantereen halki ja suunnitellut yhteensä 4000 kilometriä retkipyöräilyreittejä Etelä-Amerikkaan ja arktisille alueille
  • Tueksesi Pyörämatkailukeskuksen ja Pyöräilykuntien verkoston innostavan työyhteisön
  • Työsopimuksen vuoden 2021 loppuun asti.

South Coast Bikepacking Trail -hanke toimii pilottina koko maan kattavan, julkiseen liikenteeseen pohjautuvan bikepacking-reittiverkoston kehittämisessä. Hankkeen tulosten ollessa toivottuja, työsuhteen jatkaminen voi olla mahdollista vastaavissa hankkeissa vuodesta 2022 eteenpäin. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa ainakin vuoden 2021 tammikuulle. 

Haku on auki 23.11.2020 kello 23.59 asti tällä linkillä: https://tinyurl.com/y4ectopc

Lisätietoja antaa Taneli Roininen osoitteesta taneli.roininen@pyoramatkailukeskus.fi tai numerosta +358400993960 arkisin kello 11-18.