Haussa: mysteeripyöräilijöitä Tervetuloa pyöräilijä -tunnukselle!

11. joulukuu 2020 - 16:39 | Matti Hirvonen

Pyöräilykuntien verkosto ja Pyörämatkailukeskus yhteistyökumppaneineen ovat kesän ja syksyn 2020 aikana kehittäneet yritykselle myönnettävää Tervetuloa pyöräilijä (Welcome Cyclist) -tunnusta, jolla yritys voi osoittaa pyöräily-ystävällisyyttään. Merkkiä pilotoidaan nyt eri puolilla Suomea majoituspalveluissa sekä ravintoloissa ja kahviloissa. Yritys saa tunnuksen, kun sitoutuu tiettyihin pyöräily-ystävällisyyden kriteereihin. Etsimme nyt vapaaehtoisia ja innokkaita pyöräilijöitä kiertämään näitä yrityksiä.

Oletko joskus miettinyt, kuinka mukava olisi, jos yritykset ottaisivat aivan erityisesti sinut huomioon, kun saavut polkupyörälläsi majoittumaan tai syömään? Kun nälkä iskee, kokisit olevasi tervetullut ravintolaan heti ovelta, vaikka vähän rapaa olisi vaatteissa. Tietäisit saavasi pyöräsi turvalliseen säilöön yöksi, tietäisit saavasi sähköpyörän akkua ladattua lounaan aikana. Entä jos rengas on tyhjentynyt, etkä saa tienposkessa ratkaistua asiaa, mutta voisit ollakin varma, että läheisestä kahvilasta löytyy paikkaustarpeet ja pumppu, ja matka pääsee jatkumaan taas kahvittelujen päätteeksi?

Pyöräilykuntien verkosto ja Pyörämatkailukeskus yhteistyökumppaneineen ovat kesän ja syksyn 2020 aikana kehittäneet yritykselle myönnettävää Tervetuloa pyöräilijä (Welcome Cyclist) -tunnusta. Merkkiä pilotoidaan nyt eri puolilla Suomea majoituspalveluissa sekä ravintoloissa ja kahviloissa. Yritys saa tunnuksen, kun sitoutuu tiettyihin pyöräily-ystävällisyyden kriteereihin. Etsimme nyt vapaaehtoisia ja innokkaita pyöräilijöitä kiertämään näitä yrityksiä. Mysteeripyöräilijänä tehtäväsi on tarkistaa, että yritys tosiaan tarjoaa lupaamansa palvelut, käydä tarvittaessa merkin kriteerejä läpi yhdessä yrittäjän kanssa tai antaa muutamia neuvoja ja vinkkejä, sekä raportoida mahdollisista puutteista Pyörämatkailukeskukselle. Avullasi pääsemme siis varmistamaan, että pyöräilijät todellakin saavat jatkossa Suomessa hyviä, laadukkaita palveluita, ja teemme samalla Suomesta entistä parempaa pyörämatkailumaata. Ensimmäisille 20:lle, jotka käyvät yrityksessä, tarjoamme pienet lahjakortit palkkioksi.

Pyörämatkailukeskus järjestää kiinnostuneille infotilaisuuden etänä 17.12.2020 klo 17:00-18:30 yhteistyössä Etelä-Karjalan Virkistysaluesäätiön Ketjureaktio-hankkeen kanssa. Ilmoittaudu mukaan 16.12.2020 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/BDED1EAADC88EE02.

Jaamme infotilaisuuteen etälinkin kaikille ilmoittautuneille. Tilaisuuteen osallistuminen ei vielä sido sinua mihinkään toimenpiteisiin, joten tulethan rohkeasti kuulemaan merkistä lisää!

Lisätietoja:

Riina Jorasmaa, asiantuntija / Pyörämatkailukeskus, 050-550 3115, riina.jorasmaa@pyoramatkailukeskus.fi

Yhteistyössä: Ellare Oy, Etelä-Karjalan Virkistysaluesäätio / Ketjureaktio-hanke