Pyöräilykausi on nyt pyöräilyvuosi - tutustu uusiin verkkosivuihin

19. tammikuu 2021 - 14:06 | Matti Hirvonen

Tervetuloa  tutustumaan Pyöräilykuntien verkoston uusille Pyöräilyvuosi-verkkosivuille. Sivuilta löydät ajankohtaista asiaa pyöräilyn edistämisestä, kampanjoista, Pyörämatkailukeskuksen toiminnasta, tietoa valtakunnallisesta Pyöräilyviikosta sekä upouudet pyöräilykunta-logot. 

Pyöräily jatkuu vuoden jokaisena päivänä - pyöräilykausi on nyt pyöräilyvuosi!

Pyöräilykuntien verkosto on avannut uuden Pyöräilyvuosi-verkkosivun. Sivuston kautta Pyöräilykuntien verkosto haluaa viestiä pyöräilystä kaikkina vuodenaikoina, koska pyöräily eri vuodenaikoina on paitsi mahdollista mutta myös kivaa. 

Olemme keskittäneet sivuille Pyöräilykuntien verkoston ja läheisten kumppanien kampanjat, jotta niitä olisi entistä helpompi hyödyntää pyöräilyn edistämistyössä. Eli tästä eteenpäin kampanjoidemme tiedot löytyvät Pyöräilyvuosi-sivustolta.  

Sivuston aineistopankista löydät kampanjoiden kaikki logot ja muun graafisen aineiston, joita voi käyttää pyöräilyä edistävien kampanjoiden tai muun viestinnän tukena. Lisäksi aineistopankista löytyvät uudet pyöräilykunta-logot, joita kunta tai kaupunki voi hyödyntää viestiessään pyöräilyä edistävistä toimenpiteistä. Lue lisää pyöräilykunta-logojen käytöstä tästä

Edistetään yhdessä pyöräilyä kaikkina vuodenaikoina!