Uutiset

11.09.2020

Tervetuloa pyöräilijä -tunnus saapuu viimein myös Suomeen

Tänä vuonna Pyörämatkailun teemapäivänä 12.9.2020 on aihetta juhlaan: takana on monella mittarilla vilkkain pyöräilykesä ja lisäksi pyörämatkailuun on luvassa uutta puhtia kesän aikana käynnistyneen Pyörämatkailukeskuksen vauhdittamana. Tervetuloa pyöräilijä -tunnus tarjoaa matkailuyrityksille uuden mahdollisuuden palveluiden kehittämiseen ja pyörämatkailijan houkutteluun.

09.09.2020

Lapsella on oikeus pyöräillä

Valtakunnallisen Pyöräilyviikon Pyörällä kouluun -päivää vietetään keskiviikkona 9.9. Pyörällä kouluun -päivä muistuttaa omin voimin kulkemisen merkityksestä: koululainen kulkee kodin ja koulun välisen matkan noin 400 kertaa vuodessa. Pyöräilevä koululainen pääsee siis nauttimaan ulkoilusta ja liikkumisesta ainakin 400 kertaa vuodessa.

08.09.2020

Pyörällä töihin -päivä kannustaa pohtimaan liikkumisvalintoja

Valtakunnallisen Pyöräilyviikon Pyörällä töihin -päivää poljetaan 8. syyskuuta. Teemapäivänä kannustetaan kaikkia kokeilemaan työmatkan tai ainakin osan siitä kulkemista pyörällä ja säännöllisen työmatkapyöräilyn aloittamista.

04.09.2020

Kaupunkipyörillä varaslähtö Pyöräilyviikkoon

Kaupunkipyöräpäivä 4.9. polkaisee valtakunnallisen Pyöräilyviikon käyntiin. Pyöräilykuntien verkosto avasi Suomessa toimivista kaupunkipyöräpalveluista ajantasaiset tiedot kokoavan sivuston.

18.08.2020

Pyöräilyn iloa koronavastuullisesti Pyöräilyviikolla

Pyöräilyviikko 5.−13.9. innostaa tuhansia ihmisiä polkimille eri puolilla Suomea. Pääteema on tänä vuonna Pyöräilyn ilo. Pyöräilykuntien verkoston vuosittainen, maan laajin pyöräilykampanja siirrettiin koronatilanteen takia toukokuusta syyskuuhun. Tapahtumien järjestäjät ovat varautuneet muuttuviin olosuhteisiin ja moniin Pyöräilyviikon aktiviteetteihin voi osallistua nyt myös täysin omatoimisesti.