Save the dates - tervetuloa mukaan kävelyä ja pyöräilyä käsitteleviin syksyn tilaisuuksiin

Velo-City Ljubljana -jälkikonferenssi torstaina 27.10. klo 9.00–11.30., Helsinki

Ljubljanan Velo-cityssä oli kesäkuussa iso joukko suomalaisia pyöräilyn edistämisen asiantuntijoita. Tämän innostavan porukan voimin jaamme Velo-Cityn kuulumiset ja kokemukset kaikille pyöräilyn edistäjille Velo-City Ljubljana -jälkikonferenssissa. Tule kuulemaan innostavia esimerkkejä maailmalta ja pohtimaan yhdessä, kuinka voisimme hyödyntää ja soveltaa näitä hyväksi koettuja toimintamalleja myös Suomessa. Tilaisuus järjestetään Helsingin Kalasatamassa Työpajankatu 8 ja mukaan mahtuu 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. Katso tilaisuuden ohjelma.

Pyöräliikenteen investoinnit kunnissa -aamupalawebinaarissa tiistaina 22.11. klo 9.00-9.45.

Pyöräliikenteen investoinnit kunnissa -aamupalawebinaarissa kuullaan Pyöräliikenteen infrainvestointeja kunnissa selvittäneen hankkeen tuloksia. Tavoitteena on hankkeen tulosten ja suositusten myötä saada Suomeen yhtenäinen tapa laskea ja seurata pyöräliikenteen ja kävelyn investointeja eri kunnissa. Samalla kuullaan tuoreita esimerkkejä eri kuntien investointitasosta ja sen kehittymisestä. 

Kaikki käyttäjät huomioiva liikenneympäristö - Kävelysymposium 2022 keskiviikkona 14.12. klo 8.45–12.00., Helsinki

Joulukuun Kävelysymposiumissa pääsemme kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelemaan kävelyn edistämisen kysymyksistä. Minkälainen on kävelyyn kannustava, viihtyisä ja kaikki käyttäjät huomioiva liikenneympäristö? Mitä konkreettista kaupungeissa eri puolilla Suomea ja Eurooppaa on tehty kävelyn houkuttelevuuden lisäämiseksi? Mitä voimme oppia ja opettaa toisillemme? Tilaisuus järjestetään Helsingin Kalasatamassa Työpajankatu 8 ja mukaan mahtuu 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. 

Ilmoittaudu tilaisuuksiin mukaan.

Ilmoittautuminen tilaisuuksiin päättyy viikkoa ennen järjestämisajankohtaa.