Pyöräilyviikko kuvituskuva 2023

Pyöräilyviikon 2023 infotilaisuus 6.2.2023

6.2.2023 klo 13:00 14:00

Pyöräilyviikkoa 5.–14.5.2023 vietetään pääteemalla ''Pyöräpysäköinti ‒ oikea ratkaisu oikeaan paikkaan''

Pyörällä liikuttaessa jokainen matka alkaa ja päättyy pyöräpysäköintiin. Usein pyöräpysäköinnille on tarvetta myös matkan varrella. Jos pyöräpysäköintiasiat eivät ole kunnossa, pyörä jää herkemmin kotiin ja alle valikoituu jokin muu kulkuneuvo. Paremmat pyöräpysäköinnin olosuhteet nousevat monessa kaupungissa jopa ykkössyyksi, kun kansalaisilta on kysytty, mitkä tekijät saisivat pyöräilemään enemmän.

Tämän vuoden Pyöräilyviikon pääteemalla ''Pyöräpysäköinti ‒ oikea ratkaisu oikeaan paikkaan'' katseet halutaan kääntää ehkä aiemmin vähemmälle huomiolle jääneeseen pyöräpysäköintiin, sen laatuun, määrään, sijoitteluun ja käytettävyyteen. On tärkeää, että jokainen pyöräilijä voi hyvillä mielin jättää pyöränsä parkkiin, mennessään niin töihin, kouluun, kauppaan, kirjastoon kuin hypätessään linja-auton kyytiin, ilman pelkoa varastamisesta tai pyörään kohdistuvasta ilkivallasta. 

Tule mukaan Pyöräilyviikon viettäjäksi ja nostamaan esille tärkeää aihetta! Lue lisää Pyöräilyvuosi-verkkosivuilta.

Pyöräilyviikon 2023 infotilaisuus 6.2.2023

Haluatko kuulla Pyöräilyviikosta lisää, saada vinkkejä ja jakaa ideoita? Osallistu Pyöräilyviikon 2023 infotilaisuuteen, jossa kerromme tulevasta Pyöräilyviikosta. Miten pääteemaa voi hyödyntää, mitä kaikkea viikolla voi järjestää, miten ja missä viestiä. Infotilaisuus järjestetään etätilaisuutena 6.2. klo 13.00–14.00. 

***

Kiitos kaikille infotilaisuuteen osallistuneille.
Tilaisuuden pp-esitys.