Pyöräilyviikon 2024 infoaamukahvit perjantaina 22.3.2024 klo 8.30-9.15

22.3.2024 klo 08:30 09:15

Pyöräilyviikkoa poljetaan 3.-12.5.2024 pääteemalla Liikennerauha. 

Liikennerauha viittaa sekä liikenneympäristön rauhoittamiseen että liikenteessä liikkujien rauhalliseen käyttäytymiseen. Rauhallinen ja turvalliseksi koettu liikenneympäristö ja liikennekulttuuri lisäävät pyörällä liikkumisen houkuttelevuutta kaiken ikäisillä.

Liikenneympäristöä voidaan rauhoittaa sekä rajoituksin että rakenteellisin keinoin, joilla tiedetään olevat suuri merkitys liikenneturvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Pyöräilyviikon pääteemalla Liikennerauha käännetään katse liikenteen infrastruktuuriin ja liikenteessä liikkumiseen.

Parannuksista huolimatta liikenteen infrastruktuuri ei ole täydellistä nyt ja tuskin tulevaisuudessakaan, mutta vallitsevissakin oloissa meistä jokainen pystyy tekemään kanssaliikkujien hyväksi jotain lähes joka päivä. Siksi tarvitsemme Liikennerauhaa. Lue lisää Pyöräilyviikosta 2024

Haluatko saada vinkkejä ja jakaa ideoita Pyöräilyviikon järjestämiseksi? Miten pääteemaa voi hyödyntää, mitä kaikkea viikolla voi järjestää, miten ja missä tapahtumista kannattaa viestiä? 

Osallistu Pyöräilyviikon 2024 infotilaisuuteen, jossa kerromme tulevasta Pyöräilyviikosta ja vaihdamme ajatuksia tapahtumien järjestämisestä. 

Infotilaisuus järjestetään etätilaisuutena perjantaina 22.3. klo 8.30 - 9.15. Voit liittyä tilaisuuteen ilman ennakkoilmoittautumista: 
Google Meet ‑liittymistiedot
Videopuhelun linkki: https://meet.google.com/evv-wjjt-ggm