Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 28.8.-5.9.

28.8.2021 09:00 - 5.9.2021 23:00

Oletko jo laittanut päivämäärät kalenteriin ylös? Elokuun lopussa nimittäin käynnistyy yksi vuoden riemukkaimmista teemaviikoista! Valtakunnallisella Pyöräilyviikolla juhlitaan kaikkia meitä kampea pyörittäviä ja kannustetaan pyörän selkään loputkin!  

Tämän vuoden Pyöräilyviikkoa vietetään pääteemalla Tervetuloa pyöräilijä

Lisääntyneen pyöräilyinnostuksen myötä on yhä tärkeämpää, että pyöräilijä kokee itsensä tervetulleeksi niin liikenteessä kuin eri palveluiden äärellä. Hyvät kokemukset pyöräily-ympäristöstä ja pyöräilijät huomioivista palveluista kannustavat jatkamaan pyöräilyä ja jakamaan pyöräilyn iloa myös muille.

Toivotetaan siis valtakunnallisella Pyöräilyviikolla kaikki pyöräilijät tervetulleiksi liikenteeseen, kahviloihin, kauppoihin ja muihin palveluihin. Tuodaan pyöräilijät yhdessä näkyväksi osaksi liikennekulttuuria ja -politiikkaa. Osoitetaan pyöräilijöiden merkitys elinvoimaisessa, viihtyisässä ja ihmislähtöisesti suunnitellussa ympäristössä.

Vinkkejä ja materiaalia Pyöräilyviikon suunnitteluun

Haluamme kannustaa kaikkia jäsenkuntiamme järjestämään Pyöräilyviikolla ohjelmaa. Pyöräilyvuosi-sivustolta löydät runsaasti vinkkejä ja materiaalia viikon tapahtumien sekä viestinnän suunnittelun ja toteuttamisen tueksi. Jokainen voi halutessaan suunnitella Pyöräilyviikon juuri sellaiseksi kuin itse haluaa - pääasia on pyöräily! 

Haluatko kysyä Pyöräilyviikon järjestämisestä

Tuija Mikkonen, pyöräilyn edistämisen koordinaattori
p. 040 758 6535, tuija.mikkonen@poljin.fi