Suomen suurin pyöräilykampanja Kilometrikisa ja Polar aloittavat yhteistyön

Kilometrikisa ja Polar ovat solmineet kumppanuussopimuksen vuoden 2023 loppuun saakka. Yhteistyön myötä Kilometrikisaan osallistuminen sujuvoituu entisestään, kun poljetut kilometrit ja minuutit on mahdollista siirtää Polar Flow -sovelluksen kautta automaattisesti järjestelmään.  

Kilometrikisaajat ovat jo pitkään toivoneet mahdollisuutta kilometrien ja minuuttien automaattiseen kirjaamiseen mobiilisovelluksen kautta ja nyt meillä on ilouutisia! Kilometrikisa ja Polar aloittavat yhteistyön, jonka myötä tietojen siirtyminen onnistuu sujuvasti Polar Flow -sovelluksen kautta.

Sovelluksen käyttäminen on helppoa ja ei edellytä Polarin urheilukelloa tai aktiivisuuslaitetta. Polar Flow’n saa ladattua kätevästi omalle mobiililaitteelle. Pyörän satulaan hypätessä sovelluksesta käynnistetään harjoitus, joka kerää tietoa pyöräilyn kestosta, matkan pituudesta sekä ilmoittaa keski- ja maksiminopeudet. Kilometrien ja minuuttien seuraamisen lisäksi Polar Flow’sta on siis kätevä seurata myös oman kunnon kehittymistä Kilometrikisan aikana.

Lue lisää Kilometrikisan verkkosivuilta.

Tuija Mikkonen, pyöräilyn edistämisen koordinaattori
Pyöräilykuntien verkosto
tuija.mikkonen@poljin.fi, 040 7586 535