Ehdota Vuoden pyöräilykuntaa 2024!

Pyöräilykuntien verkosto myöntää Vuoden pyöräilykunta -tunnustuksen vuosittain kunnalle tai kaupungille, joka on määrätietoisesti edistänyt pyöräilyä. Valinnassa painotetaan pyöräliikenteen infrastruktuurin aktiivista kehittämistä ja ympärivuotisen pyöräilyn edistämistä.

Tärkeää on, että kunta on ryhtynyt sanoista tekoihin ja pyöräilyn edistämisessä on jo saavutettu myös tuloksia, pelkät hyvät suunnitelmat eivät riitä. Tunnustuksella Pyöräilykuntien verkosto kannustaa kuntaa myös jatkamaan tavoitteellista pyöräilyn edistämistyötä laajalla keinovalikoimalla. Vuoden pyöräilykunnaksi on vuosien saatossa valittu sekä pienempiä että isompia kuntia.

Lähetä ehdotuksesi vuoden pyöräilykunnaksi 2024 täällä 20.6. mennessä.  Aikaa ehdotuksen tekemiseen menee 5-10 minuuttia. Vuoden pyöräilykunta julkistetaan syys-lokakuussa.

Voit ehdottaa omaa kuntaasi tai ihan vapaasti myös jotain toista kuntaa, jossa on mielestäsi tehty hyvää työtä ja saavutettu tuloksia pyöräilyn edistämisessä.