Poljin 7/2013 ilmestynyt

Lehden pdf-versio löytyy tästä

 

Image removed.Sisällys

Pääkirjoitus: Tämän päivän mahdollisuus

Pormestari avasi Tampereen talvipyöräilykauden - ilmaisia ledivaloja, nastarenkaiden vaihtoa ja talvipyöräilyyn opastusta Tamereen Polkupyöräilijöiden ja yhteistyökumppanien tapahtumassa.
Koetut ja todelliset esteet työmatkapyöräilyssä - Kokkolassa selvitetään ryhmähaastattelujen ja koehenkilöiden avulla, ovatko esteet ylitettävissä.

Oulu haluaa vielä lisää talvipyöräilijöitä - potentiaalia on Oulussakin paljon, koska laskentapisteiden mukaan talvipyöräilyn määrä on 33 % kesän huippulukemista. Osana "Ympärivuotisen pyöräilyn mallikunta" -hanketta käynnistyi "Talven pyöräilijä 2013 - 2014" -kampanja.

Kulkulaari on auki! - Kävelyn ja pyöräilyn kansallinen tietopankki avattiin marraskuun alussa. Asiantuntijapainotteinen sivusto tarjoaa tietoa pyöräilyn ja kävelyn edistämisestä virkamiehille, päättäjille ja järjestöjen toimijoille. Käy tutustumassa: www.kulkulaari.fi

Kilometrikisa liikuttaa suomalaisia laajasti - innostavan ja leikkimielisen kisan sivuvaikutuksena on sen huikea liikuttamisvoima, joka huomioitiin myös Suomen Liikuttaja 2013 -palkinnolla. Vaikuttavuuskyselyn tuloksia sekä yhteenveto pyöräilyn kannusteista ja esteistä.

Pikkupoikien pyöräilyperinteitä - Eero Hiltusen tunnelmointi vie lukijan tuunauksen alkulähteille, jossa selviää muun muassa scrablee-stongan oikea asento ja räpätin käyttö.